Bors moldovenesc cu cartofi si castraveciori

Printeaza

Bors moldovenesc cu cartofi si castraveciori din: lapte batut, bors, cartofi, oua, castraveciori, marar, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 litru lapte batut
  • 1/2 litru de bors facut in casa
  • 2 cartofi fierti
  • 2 oua fierte
  • 4-6 castraveciori
  • 1 legatura marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Prepararea este foarte simplă, ţinând cont că nu se fierb decât cartofii şi ouăle. Cureţi cartofii de coajă şi îi fierbi.

Fierbi ouăle tare. într-o oală tai cartofii cubuleţe, la fel şi castraveciorii şi ouăle fierte tare.

Adaugi laptele bătut şi borşul. După aceea pui mărarul tăiat mărunt şi potriveşti gustul de sare.

 

Bors moldovenesc cu cartofi si castraveciori

Bors_moldovenesc_cu_cartofi_si_castraveciori

Pofta buna!

 

 

 

 

Piftie de Pipote de Pui

Piftie de Pipote de Pui – un preparat traditional, cunoscut si sub numele de racitura. Aceasta reteta este apreciata pentru gustul sau bogat si textura unica, fiind un fel de mancare des intalnit la mesele de sarbatoare. Piftia de pipote de pui se prepara prin fierberea lenta a pipotelor, care elibereaza colagenul necesar pentru a […]

Ecler clasic cu cremă de vanilie

Ecler clasic cu cremă de vanilie – Deliciu franțuzesc pentru momente speciale: este un desert franțuzesc celebru, apreciat pentru delicatețea sa și combinația perfectă între aluatul crocant și crema fină de vanilie. Acest desert rafinat este perfect pentru orice ocazie specială și va impresiona cu siguranță pe toți cei care îl degustă. Timp de preparare: […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.