Bors moldovenesc cu cartofi si castraveciori

Printeaza

Bors moldovenesc cu cartofi si castraveciori din: lapte batut, bors, cartofi, oua, castraveciori, marar, sare.

Ingrediente:Bors_moldovenesc_cu_cartofi_si_castraveciori

  • 1 litru lapte batut
  • 1/2 litru de bors facut in casa
  • 2 cartofi fierti
  • 2 oua fierte
  • 4-6 castraveciori
  • 1 legatura marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Prepararea este foarte simplă, ţinând cont că nu se fierb decât cartofii şi ouăle. Cureţi cartofii de coajă şi îi fierbi. Fierbi ouăle tare. într-o oală tai cartofii cubuleţe, la fel şi castraveciorii şi ouăle fierte tare.

Adaugi laptele bătut şi borşul. După aceea pui mărarul tăiat mărunt şi potriveşti gustul de sare.

Bors moldovenesc cu cartofi si castraveciori

Bors_moldovenesc_cu_cartofi_si_castraveciori

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.