Borş muntenesc din piept de vită

Printeaza

Borş muntenesc din piept de vită

Ingrediente:Borş muntenesc din piept de vită

  • 900 g piept de vacă
  • 1/2 l borş
  • 2 legături de leuştean
  • 1 legătură de mărar
  • 1 morcov
  • 1 păstimac
  • 1/2 ţelină
  • 1 pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 250 g roşii
  • 2 ardei graşi
  • sare
  • piper
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi egale şi se pune la fiert cu 3 1 apă şi sare. Se spumează pe parcurs, apoi se pune zarzavatul tăiat julien sau ras prin râză­toare.

Cînd carnea este aproape fiartă, se pun roşiile curăţate şi tăiate şi borşul fiert.

Se dă la o parte şi se adaugă pătrunjelul tocat şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.