Bors cu perisoare de pasare

Printeaza

Bors cu perisoare de pasare din: piept de gaina, ou, orez, ceapa, morcovi, telina, cartofi, ardei gras, leustean, bors, sare si piper.

Ingrediente:

  • 600-700 g piept de gaina
  • 1 ou
  • 2 linguri orez
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica rasa
  • 3-4 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura leustean
  • 500 ml bors fiert separat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Bors cu perisoare de pasare:

Tocaţi pieptul de găină, adăugaţi oul, 2 linguri de orez sare şi piper, după gust.

Curatati legumele, spălaţi-le şi tăiaţi-le cubulete, apoi puneti-le la fiert în 3 l apă.

Din amestecul cu carne formaţi perişoare şi puneţi la fiert în oală. Adăugaţi borşi si o legătură bună de leuştean proaspăt.

Puteţi adăuga smântână la servire.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.