Bors cu perisoare de pasare
PrinteazaBors cu perisoare de pasare din: piept de gaina, ou, orez, ceapa, morcovi, telina, cartofi, ardei gras, leustean, bors, sare si piper.
Ingrediente:
- 600-700 g piept de gaina
- 1 ou
- 2 linguri orez
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1 telina mica rasa
- 3-4 cartofi
- 1 ardei gras
- 1 legatura leustean
- 500 ml bors fiert separat
- sare
- piper
Mod de preparare Bors cu perisoare de pasare:
Tocaţi pieptul de găină, adăugaţi oul, 2 linguri de orez sare şi piper, după gust.
Curatati legumele, spălaţi-le şi tăiaţi-le cubulete, apoi puneti-le la fiert în 3 l apă.
Din amestecul cu carne formaţi perişoare şi puneţi la fiert în oală. Adăugaţi borşi si o legătură bună de leuştean proaspăt.
Puteţi adăuga smântână la servire.
Pofta buna!