Terci de Semințe de Chia cu Fructe Tropicale din: seminte de chia, lapte de cocos, ananas, mango, kiwi, miere. Transformați micul dejun într-o escapadă tropicală cu acest terci de semințe de chia îmbogățit cu lapte de cocos și o selecție vibrantă de fructe tropicale. Această rețetă nu doar că încântă simțurile cu gusturile sale exotice, […]
Borş de peşte (crap)
PrinteazaBorş de peşte (crap) din: crap, cartofi, morcovi, rosii, ardei gras, ceapa, bors, leustean, sare si unt.
Ingrediente:
- 1,5 kg crap
- 3 cartofi
- 2 morcovi
- 2 rosii
- 1 ardei gras
- 2 cepe
- 500 ml bors
- leustean
- sare
- unt
Mod de preparare:
Curăţă peştele şi spală-l sub jet de apă rece. Porţionează-l în bucăţi potrivite şi dă-le cu sare. Curăţă cepele şi toacă-le mărunt.
Curăţă morcovii şi taie-i în rondele, iar cartofii în cuburi, împreună cu ardeiul.
Sotează-le în unt topit şi toarnă deasupra doi litri de apă. Pune şi bucăţile de peşte, roşiile feliate şi sărează după gust.
Acoperă şi lasă să fiarbă vreo 30-40 de minute. între timp, fierbe borşul separat, iar când a dat în clocot, adaugă leuşteanul tocat.
Dacă peştele a fiert, toarnă borşul şi lasă-le să dea împreună într-un clocot.
Stinge focul şi lasă acoperit vreo 15 minute până-l serveşti.
Borş de peşte (crap)
Pofta buna!
Terci de Semințe de Chia cu Fructe Tropicale
Borsuld e peste, intotdeauna moartea mea, daca e crap, e si mai bine
Si mie imi place borsul de peste 🙂
Ciorba de peste e moartea mea!