Borş de pipote cu smântână
PrinteazaO reteta delicioasa de bors de pipote cu smantana din: pipote si inimi de pui, morcov, fasole verde, ceapa, bors, ardei iute si ulei.
- 500 g pipote şi inimi de pui
- 1 morcov
- 1 mână fasole verde
- 2 cepe
- 400 ml borş
- 1 ardei iute
- 50 ml ulei
Mod de preparare:
Puneţii să fiarbă pipotele şi inimile în apă cu sare. Căliţi legumele tocate, după care stingeţi amestecul cu supa de la pipote. Tocaţi inimile şi pipotele şi le adaugaţi în oală din nou.
Adăugaţi borşul, fiert în prealabil şi mai fierbeţi totul timp de 5 minute acoperit. Când e gata, dregeţi borşul cu smântână şi-l serviţi cu ardei iute.
Borş de pipote cu smântână
Pofta buna!