Bors de porc cu verdeata si smantana

Printeaza

Bors de porc cu verdeata si smantana din: apa, carne grasa de porc, varza, ceapa, bors acru, pasta de rosii, usturoi, foi de dafin, sare, piper negru boabe si verdeata.

 

Ingrediente:Bors_de_porc_cu_verdeata_si_smantana

  • 6 pahare apă
  • 500 g carne grasă de porc
  • ½ căpăţînă de varză
  • 2 cepe
  • 2 pahare borş acru
  • 2 lingură pastă de roşii
  • 4-5 căţei de usturoi
  • foi de dafin
  • sare
  • piper negru boabe
  • 1 lingură verdeaţă tăiată (mărar şi pătrunjel)

 

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi şi se prăjeşte uşor, se adaugă ceapa tăiată fidea şi pasta de roşii.

Se toarnă apa fierbinte şi se fierbe pînă este gata. Apoi se pune varza tăiată fidea.

Peste 7-10 minute se adaugă borşul, sarea, foile de dafin, piperul. Se dă în clocot.

Borşul se condimentează cu usturoi pisat şi verdeaţă tăiată.

Bors de porc cu verdeata si smantana

Bors_de_porc_cu_verdeata_si_smantana

Pofta buna!

 

 

 

Ciorba acra de sardine

Ciorba de sardine cu bors

Ciorba de sardine cu bors din: sardine, bors, cartofi, rosii, ceapa, morcov, telina, ardei capia, patrunjel, sare, piper, oua si ardei iute. Ingrediente: 800 g sardine 250 ml borş 3 cartofi 4 roşii o ceapă un morcov o jumătate de ţelina doi ardei capia pătrunjel sare, piper ouă ardei iute   Mod de preparare: Sardinele […]

Bors moldovenesc de gaina cu taitei de casa

Bors moldovenesc de gaina cu taitei de casa

Bors moldovenesc de gaina cu taitei de casa din: gaina, taitei, ceapa, telina, morcov, sare, piper, bors, verdeata. Ingrediente Bors moldovenesc de gaina cu taitei de casa: o gaina 300 g taitei de casa 1-2 cepe 1/2 telina 1-2 radacini de patrunjel 1 morcov câteva boabe piper sare marar leustean si patrunjel taiat marunt 1 […]

Bors de cartofi cu carnati

Bors de cartofi cu carnati

Bors de cartofi cu carnati din: cartofi, carnati, foi de dafin, patrunjel uscat, marar uscat, morcov, pasta de tomate, zacusca, smantana si galbenusuri. Ingrediente: 1 kg car­tofi 1/2 kg cârnaţi 3 foi dafin 1 lin­gură pătrunjel uscat 1 lingură mărar uscat 1 mor­cov 2 linguri pastă tomate 4 linguri zacuscă 200 g smântână 2 gălbenuşuri   […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Ileana Anton

    Arata foarte bine borsul de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.