Bors de praz cu verdeata din: praz, masline, ceapa, ulei, orez, patrunjel, leustean, morcovi, rosii, bors, apa.
Ingrediente:
800 g praz
50 g măsline
100 g ceapă
150 g ulei
150 g orez
1 legătură pătrunjel verde
100 g morcovi
200 g roşii
1 l borş
1 legătură leuştean
2 l apă
Mod de preparare:
Cureţi zarzavaturile, le speli şi le tai mărunt, apoi le pui în 21 de apă rece cu sare şi laşi să fiarbă.
Când zarzavaturile s-au înmuiat, adaugi prazul curăţat, spălat, tăiat în bucăţi de 2 cm şi călit în ulei bine încins.
Adaugi orezul curăţat şi spălat.
După ce orezul este aproape fiert, adaugi roşiile tăiate felii (opărite şi curăţate de coajă), borşul fiert separat, verdeaţa tocată mărunt şi sare după gust.
Ciorba de praz cu bors cu orez din: praz, morcov, orez, telina, rosii, ceapa, sare, bors, leustean. Ingrediente: 2-3 bucăţi de praz 1 morcov 4 linguri cu orez 1 ţelină cu frunze 2 roşii din conservă 1 ceapă sare 1 l de borş leuştean Mod de preparare: Curăţaţi prazul de foile veştede, scoateţi partea albă […]
Bors de praz cu leustean din: praz, morcov, orez, telina, rosii, ceapa, bors, sare, leustean. Ingrediente: 2-3 bucăţi de praz 1 morcov 4 linguri cu orez 1 ţelină cu frunze 2 roşii din conservă 1 ceapă sare 1 l de borş leuştean Mod de preparare: Curăţaţi prazul de foile veştede, scoateţi partea albă şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.