Bors de praz
PrinteazaO reteta delicioasa de bors de praz din: praz, morcovi, telina, cartofi, orez, bors, leustean, ulei, sare si piper.
- 1 kg praz
- 2 morcovi
- 1 telina
- 2 cartofi
- 2 linguri cu orez
- bors dupa gust
- 1 legatura leustean
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
curata prazul, taie-l rondele si inabusa-l in ulei. Adauga telina si morcovii rasi. Acopera totul cu trei litri de apa. Presara cu praf de sare si piper, lasa sa dea intr-un clocot si adauga orezul si cartofii taiati cubulete.
Cand toate legumele sunt fierte, acreste cu bos si lasa mai dea in cateva clocote. La final, aromatizeaza cu leustean tocat fin.
Bors de praz
Pofta buna!
Incoming search terms:
- bors de praz