Bors de praz

Printeaza

O reteta delicioasa de bors de praz din: praz, morcovi, telina, cartofi, orez, bors, leustean, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Bors de praz

  • 1 kg praz
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 cartofi
  • 2 linguri cu orez
  • bors dupa gust
  • 1 legatura leustean
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

curata prazul, taie-l rondele si inabusa-l in ulei. Adauga telina si morcovii rasi. Acopera totul cu trei litri de apa. Presara cu praf de sare si piper, lasa sa dea intr-un clocot si adauga orezul si cartofii taiati cubulete.

Cand toate legumele sunt fierte, acreste cu bos si lasa mai dea in cateva clocote. La final, aromatizeaza cu leustean tocat fin.

Bors de praz

Bors de praz

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • bors de praz

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.