Bors de primavara cu tarhon

Printeaza

Bors de primavara cu tarhon din: gulii, morcovi, tarhon, ceapa, cartofi noi, faina si oua.

Ingrediente:

  • 2-3 gulii
  • 1 legătură morcovi noi
  • 2-3 fire ceapă
  • 300 g cartofi noi
  • 60-100 g făină
  • 1-2 ouă
  • tarhon

 

Mod de preparare:

Bors de primavara cu tarhon: Cureţi legumele, le speli, le tai mărunt şi le pui 1 la fiert în apă cu sare.

După ce au fiert, torni în supă turnăţeii pregătiţi aşa: din făină, ouă, puţină apă sau smântână. Prepari o compoziţie ca o smântâ­nă moale.

Faci un cornet de hârtie pe care umpli cu această compoziţie şi apeşi deasupra vasului cu supă, care trebuie să fiarbă în clocot.

Laşi 6-10 minute să fiarbă. Când iei vasul de pe foc, după 10-20 de minute, adaugi tarhon.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.