Bors de pui a la grec

Printeaza

Bors de pui a la grec din: tacamuri de pui, piept de pui, morcov, ceapa, radacina de pastarnac, bors, patrunjel, sare, galbenusuri, smantana.

Ingrediente:Bors_de_pui_a_la_grec

  • un pachet de tacamuri de pui
  • 1/2 piept de pui
  • un morcov
  • o ceapa
  • o radacina pastarnac
  • 500 ml bors
  • patrunjel
  • sare

pentru dres:

  • 2 galbenusuri
  • 100 ml smantana

 

Mod de preparare:

Tacâmurile se pun la fiert în apă rece. Când dă în clocot, se aruncă apa si se pun din nou la fiert cu apă rece şi sare.

Se lasă 10 minute. Intre timp, se taie legumele mărunt şi se adaugă în oală împreună cu pieptul tăiat.

Se fierb 30 de minute, apoi se pune borşul fiert separat.

Se freacă gălbenuşurile cu smântână, se ia din oală un polonic de zeamă si se pune peste amestecul de ouă, apoi, se toarnă în oală.

Se ia de pe foc si se pune pătrunjelul.

Bors de pui a la grec

Bors_de_pui_a_la_grec

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.