Bors de pui cu loboda din: pui, ceapa, telina, loboda, usturoi, morcov, ardei gras, sare, suc de rosii, taitei de casa, bors, leustean, ou. Ingrediente: 1 pui 1 ceapa 1 telina 1 legatura de loboda 2-3 fire de usturoi verde 1 morcov 1 ardei gras sare 1 pahar cu suc de rosii 100 g taitei de […]
Bors cu perisoare de pui din: carne tocata, ceapa, usturoi, pesmet, ou, paste, morcov, fasole, rosii, bors, sare. Ingrediente: 500 g carne tocată de viţel o ceapă mică 2 căţei usturoi 75 g pesmet un ou 100 g paste 1/2 legătură mărar un morcov 200 g fasole păstăi congelată 4-5 roşii mici 2 cuburi concentrat […]
Bors de carne de pui din: pui, ceapa, telina, ardei, rosie, morcov, taitei de casa, bors, leustean. Ingrediente: 1 pui mic sau 1/2 pui mare 1 ceapă 1 ţelină 1 ardei 1 roşie 1 morcov 100 g tăiţei de casă 1l borş leuştean smântână sare Mod de preparare: Curăţaţi puiul de tuleie şi fulgi, […]
Bors de pui cu rosii din: carne de pui, rosii, ceapa, orez, bors, marar, smantana. Ingrediente: 200 kg carne de pui 250 g roşii 5-6 fire de ceapa verde 50 g orez 2-3 l de apă 1 l borş 2 legaturi de mărar 2 gălbenuşuri 2 linguri cu smântână Mod de preparare: Tăiaţi puiul în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.