Bors de pui cu mazare boabe

Printeaza

Bors de pui cu mazare boabe din: pui, mazare, ceapa, bors, sare, leustean verde, salata, ulei.

Ingrediente:

  • 1/2 pui
  • 500 g mazare
  • 1 ceapa
  • 500 ml bors
  • sare
  • leustean verde tocat
  • 1 salata
  • ulei

 

Mod de preparare:

Bors de pui cu mazare boabe: Se spala puiul, se taie bucati care se rumenesc in ulei. Se stinge cu apa, se acopera vasul si se rumeneste carnea.

Separat se curata mazarea, se spala boabele si se pun la fiert cu 1 l de apa. Se toaca ceapa si salata si se pun la fiert cu mazarea.

Cand mazarea e fiarta se rastoarna carnea in oala cu supa si se continua fierberea 5 minute.

Se clocoteste borsul, se pune peste mazare, se sareaza si se condimenteaza cu leustean verde tocat fin. Se serveste cald, cu paine proaspata.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.