Bors de pui cu mazare boabe
PrinteazaBors de pui cu mazare boabe din: pui, mazare, ceapa, bors, sare, leustean verde, salata, ulei.
Ingrediente:
- 1/2 pui
- 500 g mazare
- 1 ceapa
- 500 ml bors
- sare
- leustean verde tocat
- 1 salata
- ulei
Mod de preparare:
Bors de pui cu mazare boabe: Se spala puiul, se taie bucati care se rumenesc in ulei. Se stinge cu apa, se acopera vasul si se rumeneste carnea.
Separat se curata mazarea, se spala boabele si se pun la fiert cu 1 l de apa. Se toaca ceapa si salata si se pun la fiert cu mazarea.
Cand mazarea e fiarta se rastoarna carnea in oala cu supa si se continua fierberea 5 minute.
Se clocoteste borsul, se pune peste mazare, se sareaza si se condimenteaza cu leustean verde tocat fin. Se serveste cald, cu paine proaspata.
Pofta buna!