Bors de pui cu mazare

Printeaza

Bors de pui cu mazare din: pui, mazare, ceapa, salata verde, ulei si bors.

Ingrediente:Bors_de_pui_cu_mazare

  • 1 pui
  • 500 g mazare
  • 1 ceapa
  • 1 salata verde
  • 2 linguri ulei
  • bors dupa gust

 

Mod de preparare:

Speli puiul, il tai bucati si il rumenesti in ulei. Stingi apoi cu putina apa, acoperi vasul si lasi puiul sa se patrunda bine.

Cureti mazarea, speli boabele si le pui la fiert cu 1 l de apa. Toci ceapa si salata si le pui la fiert cu mazarea.

Cand mazarea e fiarta, adaugi carnea si continui timp de 5 minute fierberea.

Adaugi borsul şi mai laşi să dea câteva cloco­te. Serveşti borşul cald cu pâine proaspătă. Poţi pre­para borşul fie cu mazăre proaspătă, fie cu mazăre congelată.

Bors de pui cu mazare

Bors_de_pui_cu_mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.