Bors de pui cu mazare
PrinteazaBors de pui cu mazare din: pui, mazare, ceapa, salata verde, ulei si bors.
- 1 pui
- 500 g mazare
- 1 ceapa
- 1 salata verde
- 2 linguri ulei
- bors dupa gust
Mod de preparare:
Speli puiul, il tai bucati si il rumenesti in ulei. Stingi apoi cu putina apa, acoperi vasul si lasi puiul sa se patrunda bine.
Cureti mazarea, speli boabele si le pui la fiert cu 1 l de apa. Toci ceapa si salata si le pui la fiert cu mazarea.
Cand mazarea e fiarta, adaugi carnea si continui timp de 5 minute fierberea.
Adaugi borsul şi mai laşi să dea câteva clocote. Serveşti borşul cald cu pâine proaspătă. Poţi prepara borşul fie cu mazăre proaspătă, fie cu mazăre congelată.
Bors de pui cu mazare
Pofta buna!