Bors de rata cu leustean

Printeaza

Bors de rata cu leustean din:carne de rata, bors, ardei, oua, ceapa, leustean, rachiu, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1,2 kg carne de raţă
  • 2 1/2 l apă
  • 1/2 l borş
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 2 ouă de raţă
  • leuştean
  • 1 păhărel de rachiu de corcoduşe

 

Mod de preparare:

Bors de rata cu leustean: Bine curăţată, trecută prin flacără, apoi spălată cu multă apă rece, se pune carnea la fiert cu apă şi o linguriţă de sare. Luaţi cu grijă spuma, adăugaţi ceapa tocată şi ardeii graşi.

Când carnea este aproape fiartă, puneţi borşul fiert separat. Separat fierbeţi ouăle de raţă, 12-15 minute, tăiaţi-le în rondele sau cuburi şi puneţi-le în preparat.

La sfârşit, adăugaţi leuşteanul tocat şi rachiul.

 

Pofta buna!

 

 

 

Pui la Cuptor Low Carb cu Lamaie si Ierburi

Pui la Cuptor Low Carb cu Lamaie si Ierburi – este o reteta perfecta pentru cei care doresc sa se bucure de o masa sanatoasa si gustoasa, fara a compromite aroma si textura. Fiind saraca in carbohidrati, aceasta reteta este potrivita pentru dietele low carb si ketogenic, dar si pentru oricine doreste sa manance sanatos. […]

Borș de Dovleac și Cartofi Dulci

Borș de Dovleac și Cartofi Dulci: Rețeta Delicioasă și Nutritivă pentru Zilele Recoroase – o rețetă gustoasa și sănătoasă, perfectă pentru toamnă și iarnă. Ingrediente Dovleac (500 g, curățat și tăiat cuburi): Dovleacul adaugă o dulceață naturală și o textură cremoasă acestui borș, fiind, de asemenea, bogat în vitamine și antioxidanți. Cartofi dulci (300 g, […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.