Bors rece de spanac

Printeaza

Bors rece de spanac

Ingrediente: Bors rece de spanac

  • 1 morcov
  • 1/4 radacina telina
  • 15-20 frunze spanac
  • 2-3 cani bors
  • 1/2 legatura patrunjel frunze
  • 3-4 fire leustean frunze
  • sare

 

Mod de preparare:

Se toaca toate marunt, morcovul si telina se dau pe razatoarea mica. Se pune bors si apa in functie de cat de acru se doreste.

Se lasa sa stea 15-20 min la rece si se consuma in max 24 ore. Se pastreaza in frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.