Bors de rosii
PrinteazaO reteta de bors de rosii din: ceapa verde, morcovi, telina, patrunjel, cartofi, rosii, ulei, bors, patrunjel, sare si piper.
- 1 legatura ceapa verde
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 1 radacina paturnjel
- 2 cartofi
- 800 g rosii proaspete sau in bulion
- 50 ml ulei
- 500 ml bors
- 1 legatura patrunjel, leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi şi spălaţi ceapa, morcovii, ţelina, pătrunjelul şi tocaţi-le mărunt. Puneţi-le la fiert în apă caldă cu putină sare. După 10 minute, adăugaţi uleiul, roşiile şi cartofii (tocate) şi fierbeţi în continuare la foc potrivit încă 15-20 minute.
Fierbeţi borşul separat, luaţi spuma şi turnaţi-l în oala cu verdeţurile. Condimentaţi dacă mai este necesar şi adăugaţi pătrunjelul şi leuşteanul, înainte de servire.
Bors de rosii
Pofta buna!
Incoming search terms:
- bors de rosii