Pizza cu Spanac, Roșii și Brânză de Capră – este o opțiune delicioasă și sănătoasă, ideală pentru orice ocazie. Această combinație de ingrediente oferă nu doar un gust rafinat, ci și numeroase beneficii pentru sănătate. Spanacul adaugă prospețime, roșiile aduc dulceață și aciditate, iar brânza de capră completează preparatul cu o notă cremoasă și ușor […]
Bors de salata cu piept de pasare
PrinteazaBors de salata cu piept de pasare din: piept de pasare, cartofi, morcovi, telina, pastarnac, salate, oua, unt, orez, bors, leustean, smantana.
Ingrediente:
- 1 piept de pasare
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1 telina
- 1 pastarnac
- 3-4 salate
- 2 oua
- 1 lingura cu unt
- 2 linguri cu orez
- 1/2 1 bors
- leustean tocat
- smantana
Mod de preparare:
Bors de salata cu piept de pasare: Pieptul de pasare se pune la fiert cu 2 cartofi, 2 morcovi, 1 telina si 1 pastarnac, acoperite toate cu 1 1 de apa rece. Se spumuieste cand apa da in clocot, se acopera vasul si se fierbe supa 30 minute.
Legumele se scot. In supa in care au fiert legumele se pune salata aleasa frunza cu frunza, spalata in mai multe ape si taiata fasii subtiri de 0,5 cm.
Se fierbe acoperit 15 minute, dupa care se pun peste supa: orezul fiert si scurs, borsul fiert separat si spumuit, sarea necesara si leuşteanul tocat. Se da totul in doua, trei clocote si se stinge focul.
Carnea de la piept se taie in cuburi mici. Din 2 oua, 1 lingura cu unt si carnea de pui se face o omleta care se taie patrate si se rastoarna peste borsul de salata. Se serveste cald, dres cu smantana.
Pofta buna!
Pizza cu Spanac, Roșii și Brânză de Capră