Bors de sfecla cu orez din: sfecla rosie, ceapa verde, usturoi, loboda, orez, sare, leustean, ulei si bors. Ingrediente: 2 sfecle roşii mijlocii 4-5 fire de ceapă verde 4-5 fire de usturoi 10-15 fire de lobodă verde sau roşie 4 frunze de sfeclă 3 linguri cu orez sare leuştean verde 2 linguri cu ulei 1 […]
Bors de sfecla rosie cu verdeata
PrinteazaBors de sfecla rosie cu verdeata din: sfecla rosie, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, telina, fidea, bors, leustean, sare, piper.
- 4 sfecle rosii
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 radacina de patrunjel
- 1 telina mica
- 150 g fidea
- 1 l bors
- 1 legatura leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi sfecla de coajă, spălaţi- o şi tăiaţi-o în cubuleţe.
Puneţi- le la fiert în 4 litri de apă care clocoteşte şi după 15 minute de fiert, adăugaţi celelalte legume curăţate, spălate şi tocate mărunt.
Fierbeţi-le la foc potrivit până se pătrund, apoi puneţi fideaua şi borşul fiert separat.
La servire, adăugaţi leuşteanul tocat mărunt.
Bors de sfecla rosie cu verdeata
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de sfecla rosie cu bors si smantana
Ciorba de sfecla rosie cu bors si smantana din: sfecla, cartofi, smantana, morcov, ardei, patrunjel, bors. Ingrediente: 1 kg cartofi albi 3 sfecle roşii medii 400 g smântână grasă 1 morcov 1/2 ardei gras 1/2 legătură de pătrunjel 500 ml borş 1 lingură amestec natural de mirodenii uscate (opţional) sare piper câteva frunzuliţe de cimbrişor […]
Bors de sfecla cu bulion
Bors de sfecla cu bulion din: sfecla, morcovi, ceapa, telina, ardei, cartofi, ulei, bors, verdeata. Ingrediente: 4 bucăţi sfeclă 2 morcovi o ceapă o rădăcină pătrunjel o felie dintr-o rădăcină de ţelină un ardei gras 4 cartofi 2 linguri ulei un litru borş o lingură bulion sare verdeaţă, după gust Mod de preparare: Ceapa […]
Pofta buna!