Bors de sfecla cu orez din: sfecla rosie, ceapa verde, usturoi, loboda, orez, sare, leustean, ulei si bors. Ingrediente: 2 sfecle roşii mijlocii 4-5 fire de ceapă verde 4-5 fire de usturoi 10-15 fire de lobodă verde sau roşie 4 frunze de sfeclă 3 linguri cu orez sare leuştean verde 2 linguri cu ulei 1 […]
Bors de sfecla rosie cu verdeata
PrinteazaBors de sfecla rosie cu verdeata din: sfecla rosie, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, telina, fidea, bors, leustean, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 sfecle rosii
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 radacina de patrunjel
- 1 telina mica
- 150 g fidea
- 1 l bors
- 1 legatura leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi sfecla de coajă, spălaţi- o şi tăiaţi-o în cubuleţe.
Puneţi- le la fiert în 4 litri de apă care clocoteşte şi după 15 minute de fiert, adăugaţi celelalte legume curăţate, spălate şi tocate mărunt.
Fierbeţi-le la foc potrivit până se pătrund, apoi puneţi fideaua şi borşul fiert separat.
La servire, adăugaţi leuşteanul tocat mărunt.
Bors de sfecla rosie cu verdeata
Pofta buna!
Ciorba de sfecla rosie cu bors si smantana
Ciorba de sfecla rosie cu bors si smantana din: sfecla, cartofi, smantana, morcov, ardei, patrunjel, bors. Ingrediente: 1 kg cartofi albi 3 sfecle roşii medii 400 g smântână grasă 1 morcov 1/2 ardei gras 1/2 legătură de pătrunjel 500 ml borş 1 lingură amestec natural de mirodenii uscate (opţional) sare piper câteva frunzuliţe de cimbrişor […]
Bors de sfecla cu bulion din: sfecla, morcovi, ceapa, telina, ardei, cartofi, ulei, bors, verdeata. Ingrediente: 4 bucăţi sfeclă 2 morcovi o ceapă o rădăcină pătrunjel o felie dintr-o rădăcină de ţelină un ardei gras 4 cartofi 2 linguri ulei un litru borş o lingură bulion sare verdeaţă, după gust Mod de preparare: Ceapa […]
Pofta buna!