Bors de stevie cu omleta

Printeaza

Bors de stevie cu omleta din: stevie, morcovi, radacina de pastarnac, ulei, orez, cartofi, bors, zarzavat pentru ciorbe, suc de rosii, oua, ceapa, leustean, piper.

 

Ingrediente:Bors_de_stevie_cu_omleta

  • 2 legaturi stevie
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de pastarnac
  • 3 linguri ulei
  • 50 g orez
  • 4 cartofi mari
  • 1 l bors
  • 2-3 linguri zarzavat cu sare pentru ciorbe
  • 200 ml suc de rosii
  • 5 oua
  • 2 cepe
  • 1 legatura leustean
  • piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Cureti legumele si stevia, dupa care le speli. Tai cartofii Tn cuburi mari, restul de legume in cubulete si stevia in fasii inguste.

In alt vas, fierbi borsul. Speli orezul si il lasi sa se inmoaie in apa rece. In 3 litri de apa rece, pui la fiert morcovii, pastarnacul si ceapa.

Dupa 5 minute, adaugi cartofii, orezul si zarzavatul conservat. Incingi 2 linguri de ulei intr-o tigaie si calesti putin stevia, iar dupa ce se inmoaie, stingi cu sucul de rosii.

Torni totul in oala pentru ciorba si le fierbi impreuna 4-5 minute, la foe mic.

Intre timp, bati ouale cu putina sare si piper si, In uleiul ramas, prajesti omleta. O tai in patratele.

Cand ciorba e gata, pui bors, sare si piper dupa gust. Stingi focul dupa cateva clocpte si pui omleta si leusteanul tocat fin.

Acoperi oala si consumi ciorba dupa 10 minute.

Bors de stevie cu omleta

Bors_de_stevie_cu_omleta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.