Bors taranesc din carne de miel

Printeaza

Bors taranesc din carne de miel

Ingrediente:Bors taranesc din carne de miel

  • 1,200 kg carne de miel
  • 1 l borş
  • 2 l apă
  • 6 fire ceapă verde
  • 20 g orez
  • 1 legă­tura mărar
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • 2 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi egale, se spală şi se pune la fiert. Se spumează şi pe parcurs se pune ceapa tăiată mărunt şi orezul. După ce a fiert se pune bor­şul.

Se leagă cu gălbenuşurile şi verdeaţa tocată sau se leagă şi cu smantană.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.