Borş ţărănesc din carne de vită

Printeaza

Borş ţărănesc din carne de vită

Ingrediente:Borş ţărănesc din carne de vită

  • 900 g carne de vită grasă (piept, coadă)
  • 350 g roşii
  • zarzavat de supă
  • 1/2 varză mică
  • sare
  • piper
  • 3 linguri smîntînă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1/2 l borş
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Carnea tăiată bucăţi mai mici, egale, se fierbe în 3 1 apă şi sare. Pe parcurs se spumează apoi se pune zarzavatul tăiat julien.

Cînd carnea este aproape fiartă, se pun roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate, apoi borşul fiert.

La sfîrşit se pun piperul, smîntînă şi pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.