Borş de cartofi cu urzici din: cartofi, morcov, urzici, ceapa verde, usturoi, bors, leustean si patrunjel. Ingrediente: 300g cartofi (2-3 buc) 1 morcov 1 castron plin cu urzici alese, spălate şi tăiate fâşii 5-6 fire de ceapă verde 2 fire de usturoi cu frunze ½ l borş sare leuştean şi pătrunjel tocate Mod de […]
Bors de urzici cu hamei din: urzici, hamei, ceapa, sare, bors. Ingrediente: 1 kg urzici 500 g hamei 4 cepe o lingură sare borş după gust Mod de preparare: Urzicile, alese şi foarte bine spălate, se pun în apă clocotită cu sare. Când sunt fierte pe jumătat adaugă vârfurile de hamei, ceapa, spălată, curăţată, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.