Lagavulin Whisky: Tot Ce Trebuie Să Știi – este un whisky scoțian de renume mondial, cunoscut pentru caracterul său bogat, afumat și complex. Produs pe insula Islay, Lagavulin a câștigat recunoaștere și apreciere în rândul cunoscătorilor de whisky datorită tradițiilor sale de distilare și aromei sale distinctive. Istoria – Originile Distileriei Lagavulin Distileria Lagavulin a […]
Bors de urzici cu usturoi
PrinteazaBors de urzici cu usturoi din: urzici, spanac, salata verde, orez, ceapa, usturoi, hrean, oua, bors, sare, piper, smantana, leustean.
Ingrediente:
- 300 g urzici
- 200 g spanac
- 150 g salată verde
- 100 g orez
- 200 g ceapă verde
- 100 g usturoi verde
- 100 g hrean
- 2 ouă
- 1 l bors
- sare
- piper
- 80 g smântână
- 1 legătură leuştean
Mod de preparare:
Cureţi urzicile, spanacul, salata, ceapa şi usturoiul şi le speli în multe ape.
Pui la fiert într-un litru de apă rece cu sare, ceapa şi usturoiul tăiate rondele. Când clocoteşte apa, pui urzicile tocate, spanacul şi salata.
Adaugi orezul ales, spălat şi fiert în prealabil, precum şi borşul fiert separat.
Potriveşti gustul de sare şi piper, presari leuşteanul tocat mărunt şi mai dai într-un clocot-două.
La sfârşit, dregi borşul cu smântână şi cu ouăle bătute.
Borşul poate fi servit cu hrean ras deasupra şi cu mămăliguţă.
Bors de urzici cu usturoi
Pofta buna!
Porumbel la cuptor cu ierburi aromatice
Porumbel la cuptor cu ierburi aromatice: Marinat în ierburi proaspete și condimente, porumbelul devine extrem de fraged și plin de arome. Această rețetă nu doar că este delicioasă, dar și surprinzătoare pentru oaspeți, datorită prezentării și gustului său deosebit. Știați că porumbelul a fost considerat un simbol al păcii și un deliciu culinar încă din […]