Bors verde
PrinteazaO reteta de bors verde din: stevie, spanac, salata verde, patrunjel, unt, faina, galbenus, smantana, piper, condimente si bors.
- 3 legaturi de stevie
- 500 g spanac
- 1 salata verde
- 1 legatura patrunjel
- 100 g unt
- 1 lingurita faina
- 1 galbenus
- 3 linguri smantana
- piper, dupa gust
- 2 lingurite condimente
- bors, dupa gust
Mod de preparare:
Cureţi bine şi speli ştevia, spanacul şi salata şi le tai fideluţă. Intr-o oală cu 2 l apă, pui 2 linguriţe de condimente şi laşi să fiarbă. Căleşti puţin în unt verdeţurile, adaugi făina desfăcută în apă şi numai după ce s-au înmuiat bine, adaugi supa fiartă separat şi borsul.
Laşi să fiarbă timp de 30 de minute, lei oala de pe foc, o laşi să se răcească şi o dregi cu gălbenuşul şi smântână. Când serveşti borşul, presari pătrunjel verde tocat fin.
Bors verde
Pofta buna!
Incoming search terms:
- bors verde
Chiar ca-i verde borsul asta :))