Bors de vita cu legume si leustean – usor de preparat

Printeaza

Bors de vita cu legume si leustean din: oase de vita cu carne, cartofi, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, ardei gras, pulpa de rosii, bors, leustean, sare, piper.

Ingrediente:Bors_de_vita_cu_legume_si_leustean

  • 1 kg oase de vita cu carne pe ele
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi mari
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 200 g pulpa de rosii din conserva
  • bors
  • 1 lingurita leustean verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli oasele în mai multe ape reci, îndepărtezi pieliţele şi le pui la fiert în 3 l de apă rece. Laşi să fiarbă, îndepărtând cu grijă spuma formată, până când carnea devine moale.

Adaugi legumele tăiate după dorinţă, sare după gust, acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă împreună 15 minute.

Adaugi pulpa de roşii, potriveşti din nou gustul de sare şi piper, laşi să mai fiarbă 10 minute şi adaugi borşul.

După 2-3 clocote, iei de pe foc. Serveşti borşul cald, garnisit cu leuştean verde tocat, presărat deasupra.

Bors de vita cu legume si leustean

Bors_de_vita_cu_legume_si_leustean

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.