Ciorba din coada de vitel a la grec: Poate iti place si: Ciorba banateana cu carne de vitel Ciorba din carne de vitel Ciorba de vitel cu legume si bors Ingrediente: 1 kg coadă de viţel 2 cepe potrivite 2 morcovi 1 ardei gras verde 1/2 ardei gras roșu sau gogoșar 1 rădăcină mică […]
Bors de vitel
PrinteazaO reteta savuroasa de bors de vitel din: piept de vitel, rasol de vitel, ceapa, morcovi, ardei grasi, pastarnac, cartofi, rosii, taitei cu ou, leustean, condimente si bors.
Poate iti place si:
- 500 g piept de vitel
- 1 rasol de vitel
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 2 ardei grasi
- 1 radacina de pastarnac
- 4 cartofi
- 5 rosii
- 150 g taitei cu ou
- 1 legatura leustean
- condimente
- bors
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pieliţe, spălaţi- o şi puneţi-o la fiert în 5 litri apă şi condimente. Când începe să fiarbă în clocot, luaţi spuma. După 40 de minute, adăugaţi morcovii, păstârnacul, ceapa şi ardeiul gras, curăţate, spălate şi tăiate în cubuleţe.
Fierbeţi la foc mic 30 minute, apoi adăugaţi roşiile opărite, curăţate de pieiiţă, tăiate în cubuleţe şi cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în bucăţi mai mari.
Când carnea şi legumele sunt bine fierte, puneţi în oală fideaua şi mai fierbeti ciorba 10 minute. La final, puneţi leuşteanul tocat mărunt şi borsul, după gust.
Bors de vitel
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Ciorba greceasca de vitel
Ciorba greceasca de vitel din: carne de vitel, ceapa, zarzavat, smantana, galbenusuri, orez, sare, zeama de lamaie, patrunjel, faina. Ingrediente: 1 kg carne de viţel 2 cepe mijlocii 300 g zarzavat (morcovi, ţelină, pătrunjel rădăcină) 150 g smântână 2 gălbenuşuri 50 g orez sare zeamă de lămâie 1 legătură de pătrunjel 1/2 lingură făină […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- bors de vitel
o sa fac si eu bors de vitel, imi place reteta 🙂
Foarte bun borsuld e vitel