Braduti
PrinteazaO reteta simpla si gustoasa de braduti din:, unt, zahar, praf de copt, ou, sare, zahar vanilat, faina, biscuiti, lapte, cacao, rom, margarina, nuca de cocos, bomboane
- 100 g unt
- 100 g zahăr
- 100 ml lapte
- 1 pliculeţ praf de copt
- 1 ou
- 1 vârf cutit de sare
- 2 pliculeţe zahăr vanilat
- făină cât cuprinde (circa 300 g)
Ingrediente braduti:
- 350 g biscuiţi simpli
- 300 ml lapte
- 5 linguri zahăr
- 3 linguri cacao
- 2 esenţe de rom
- 1/2 pachet margarină
- 100 g nucă de cocos verde
- 4 bomboane argintii pentru decor
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele şi se frământă un aluat de consistenţă potrivita.Se întinde o foaie şi, cu ajutorul unui pahar de vin, se taie cerculeţe. Se coc în cuptorul încins în prealabil circa 15 minute, cât să nu se rumenească.Biscuiţii se dau prin maşina de tocat. Laptele cu zahărul şi margarina se pun pe foc până se topesc. Se lasă la răcit, după care se adaugă esenţa de rom.
Biscuiţii se combină cu cacaua, peste care se toarnă laptele şi se amestecă foarte bine.
Se formează din crema de biscuiţi conuri cu diametrul bazei, ca la fursecuri. Se dau prin nucă de cocos verde şi se lipesc pe fursecuri. Se aşază pe un platou, se presară nucă de cocos şi se ornează cu bomboane argintii.
Braduti
Pofta buna!
Nu prea ma impresioneaza reteta asta
Nu ma impresioneaza reteta asta