Steak de Curcan cu Sos de Brânză și Spanac din: steak de curcan, spanac, crema de branza, usturoi, unt, ulei de masline, sare, piper. Steak-ul de curcan acoperit cu un strat generos de sos de branza și spanac este o combinație delicioasă de texturi și arome. Această rețetă ușoară este perfectă pentru o cină specială […]
Branza alba Tonus
PrinteazaBranza alba Tonus din: branza proaspata, migdale, struguri, para, ananas, merisoare.
- 4 borcănaşe de brânză proaspătă sub formă de pastă cu 0% grăsime
- 1 lingură migdale tăiate pe lungime
- 12 boabe de strugure
- 1 pară
- 1/2 ananas
- 1 lingură merişoare uscate
Mod de preparare:
Curăţaţi para, scoateţi cotorul şi sâmburii, apoi tăiaţi-o cubuleţe.
Indepărtaţi coaja ananasului şi tăiaţi restul cubuleţe. Amestecaţi cu boabele de strugure şi merişoarele.
Rumeniţi câteva clipe migdalele tăiate într-o tigaie antiadezivă.
Puneţi brânza în cupe, acoperiţi cu fructe, apoi cu migdalele tăiate fin.
Pofta buna!
Dip de Brânză Feta cu Iaurt și Ierburi Proaspete
Dip de Brânză Feta cu Iaurt și Ierburi Proaspete din: branza feta, iaurt grecesc, suc de lamaie, usturoi, ierburi, sare, piper. Dipul de Brânză Feta cu Iaurt și Ierburi Proaspete este o alegere excelentă pentru petreceri, aperitive sau chiar gustări rapide. Această rețetă ușor de pregătit aduce prospețime și o combinație delicioasă de arome, iar […]
Piept de Curcan Umplut cu Spanac și Brânză Feta
Piept de Curcan Umplut cu Spanac și Brânză Feta din: piept de curcan, spanac, branza feta, ulei de masline, usturoi, sare, piper. Este o mâncare delicioasă și versatilă, care poate fi personalizată cu diverse umpluturi pentru a satisface gusturile fiecăruia. În această rețetă, vă vom arăta cum să pregătiți un piept de curcan umplut cu […]
Pofta buna!