Branza cu andive si sos de miere

Printeaza

Branza cu andive si sos de miere din: andive, telina, miez de nuca, telemea de oaie, ulei de masline, miere, otet de vin rosu si zeama de lamaie.

Ingrediente:

  • 3 andive, spalate si cu frunzele separate
  • 2 tulpini de telina, taiate rondele
  • 100 g miez de nuca
  • 200 g telemea de oaie, taiata felii subtiri


Pentru vinegreta:

  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura miere lichida
  • 2 lingurite otet de vin rosu
  • zeama de la 1⁄2 lamaie

 

Mod de preparare:

Imparte ingredientele de salata pe 6 platouri. Amesteca uleiul, mierea, otetul si zeama de lamaie si asezoneaza.

Stropeste cu aceasta vinegreta salata si serveste imediat.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.