Branza Brie in tarte cu cirese
PrinteazaO reteta de branza brie in tarte cu cirese din: foi de placinta, branza brie, cirese si sos dulce de chili.
- foi de plăcintă
- 125 g brânză brie
- 250 g cireşe
- 30 ml sos dulce de chili
Mod de preparare:
Fiecare foaie de plăcintă se taie în pătrăţele de 5 centimetri. Se pun apoi în forme mici de prăjituri. Se tapetează cu aromata brânză brie, apoi se adaugă cireşele fără sâmburi şi câte un mitilitru de sos dulce de chili. Formele se introduc în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius şi se lasă doar 15 minute.
In acest timp, foaia de plăcintă are timp să devină pufoasă şi gal – benă. Se lasă la răcit la temperatura camerei şi tartele se servesc calde.
Branza Brie in tarte cu cirese
Pofta buna!