Branza de capra cu masline

Printeaza

Branza de capra cu masline din: branza de capra, piper, usturoi, oregano, coriandru, masline, ardei, ulei.

Ingrediente:

  • 300 g brânză proaspătă de capra
  • 2 linguriţe de boabe de piper negru
  • 5 căţei de usturoi
  • 2 fire de coriandru
  • 2 fire oregano
  • 3 lămâi
  • 3 ardei iuţi roşii
  • 250 g măsline negre
  • 4-6 linguri de ulei de masline

 

Mod de preparare:

Brânza de capră se taie în bucăţi potrivite pentru o îmbucătură. Piperul se zdrobeşte. Usturoiul se curăţă şi se taie felii subţiri.

Verdeaţa se spală, se scutură de apă şi se aleg doar frunzuliţele. Lămâile se spală, se şterg şi se taie felii subţiri. Ardeii iuţi se curăţă, se spală şi se taie în jumătăţi, apoi se îndepărtează cotoarele şi seminţele.

Măslinele se scurg, li se scot sâmburii, apoi se toacă mărunt.

Se umple un vas cu toate ingredientele şi se amestecă cu o cantitate suficientă de ulei de măsline.

Salata cu brânză se lasă 30 de minute la aromatizat şi se serveşte la temperatura camerei.

 

Branza de capra cu masline

Branza_de_capra_cu_masline

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.