Branza cu fructe rosii
PrinteazaBranza cu fructe rosii
Ingrediente:
- 250 g căpşuni
- 125 g de zmeură
- 125 g afine
- 4 ciorchine mici de coacăze
- 12 biscuiţi petit beurre
- 6 cutii mici cremă de brânză nature (150 g fiecare)
- 2 portocale
- 1/2 lămâie
- 2 linguri de Campari
- 2 linguri de zahăr pudră
- 2 pliculeţe zahăr vanilat
Preparare:
Spală căpşunile şi curăţă-le de codiţe Păstrează 8 bucăţi pentru cupe. Amestecă-le pe celelalte cu 2 linguri de zahăr şi puţin suc de lămâie.Stoarce portocalele. Varsă sucul într-o farfurie adâncă. Adaugă Campari. Imbibă biscuiţii tăiaţi bucăţi.
Amestecă brânza cu zahărul vanilat. în 4 cupe pune câte un strat de biscuiţi. Acoperă cu jumătate de brânză, apoi adaugă piureul de căpşuni şi restul de brânză. Pune deasupra căpşunile păstrate, câteva zmeure şi afine, încorporează biscuiţii rămaşi.
Decorează cu ciorchinii de coacăze şi cu gestul fructelor roşii. Ţine la frigider până în momentul servirii. Se serveşte rece.
Pofta buna!
Un desert delicios si potrivit pentru oaspeti. O sa-mi impresionez invitatii cu acest desert 🙂