Branza cu masline
PrinteazaBranza cu masline din: branza, masline, ceapa, usturoi, ulei de masline, patrunjel.
- 200 g brânză Manchego
- 200 g măsline verzi
- 2 cepe mici
- 8 căţei de usturoi
- 14 linguri de ulei de măsline
- 1 legătură de pătrunjel
Mod de preparare:
Brânza Manchego se taie în bucăţele potrivite pentru o îmbucătură. Se scot sâmburii măslinelor şi se taie în jumătăţi. Ceapa şi usturoiul se cojesc, iar ceapa se taie mărunt.
Toate ingredientele se pun într-un vas. Se adaugă usturoiul zdrobitşi uleiul de măsline, apoi se amestecă bine. Pătrunjelul se spală, se scutură de apă şi se toacă mărunt. Se înglobează şi el în amestec.
Inainte de a se servi la temperatura camerei, ingredientele se marinează circa 2 ore.
Branza cu masline
Pofta buna!