Branza feta la cuptor

Printeaza

Branza feta la cuptor din: feta, rosii, dovlecel, ulei, oregano.

Ingrediente:Branza feta la cuptor

  • 300 g branza feta
  • 4 rosii
  • un dovlecel
  • 2 lingun ulei
  • 2 linguriţe oregano

 

Mod de preparare:

Brânza se stropeste cu ulei $i se asază într-un vas de cuptor. Se presară cu oregano. Roşiile si dovlecelul se taie si se stropesc cu restul de ulei.

Se asază legumele pe lângă brânză, se presară restul de oregano si se lasă la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.