Branza la gratar cu dressing de lamaie si capere

Printeaza

Branza la gratar cu dressing de lamaie si capere: Taie 500 g branza halloumi in felii groase de circa 1 cm, apoi lasa-le sa se scurga pe un servetel de hartie.

Incinge o tigaie, grill-ul sau gratarul si frige feliile cate 2 minute pe fiecare parte.
Pune-le pe un platou.

Amesteca zeama si coaja rasa de la 1 lamaie, 1 lingura capere scurse, 2 patrunjel tocat, 1.2 lingurita oregano si 4 linguri ulei de masline; asezoneaza cu piper negru.

Toarna dressingul peste feliile de branza si serveste imediat.

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • branza la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.