Brânză halloumi şi cuşcuş
PrinteazaBrânză halloumi şi cuşcuş din: cuscus, ardei copti, ulei de masline, usturoi, ciuperci, branza halloumi, ierburi mixte, sare si piper.
Ingrediente:
- 150 g cuscus
- 300 g ardei copti, la borcan
- 20 ml ulei de masline
- 1 catel de usturoi zdrobit
- 150 g ciuperci feliate
- 150 g branza Halloumi taiata cuburi
- 15 g ierburi mixte (oregano, busuioc, patrunjel, taiat marunt)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune cuşcuşul într-un vas adânc şi toarnă 300ml apă fiartă. Acoperă cu folie de aluminiu şi lasă 5 minute.
Pune ardeii într-o tigaie şi încălzeşte-i uşor timp de 3-4 minute. Incălzeşte 10ml ulei de măsline într-o tigaie mare şi prăjeşte usturoiul 1 minut.
Adaugă ciupercile şi prăjeşte-le timp de 3-4 minute până devin aurii.
Pune-le deoparte. între timp, adaugă restul de ulei în tigaie şi căleşte brânza Halloumi 2 minute până devine şi ea aurie.
Amestecă ardeii şi ierburile mărunţite printre cuşcuş şi presară sare şi piper.
Pune-i pe farfurie şi adaugă deasupra brânza Halloumi şi ciuperci.
Brânză halloumi şi cuşcuş
Pofta buna!
Incoming search terms:
- retete cu ardei copti
De unde cumpar branza halloumi, ca cuscus am vazut de unde sa iau
n-am incercat niciodata aceasta branza? ce gust are?
Branza halloumi nu prea se gaseste la noi, dar presupun ca poati sa folosesti si altceva in loc de branza halloumi