Brisket suculent gătit lent în bere neagră din: brisket, bere neagra, morcovi, ceapa, usturoi, pasta de tomate, dafin, sare, piper, ulei, supa. Descoperă secretul unui brisket perfect suculent și plin de aromă, gătit lent în bere neagră. Această rețetă transformă o bucată obișnuită de carne într-o capodoperă culinară, datorită combinării ingenioase a berii negre cu […]
Brânză halloumi şi cuşcuş
PrinteazaBrânză halloumi şi cuşcuş din: cuscus, ardei copti, ulei de masline, usturoi, ciuperci, branza halloumi, ierburi mixte, sare si piper.
Ingrediente:
- 150 g cuscus
- 300 g ardei copti, la borcan
- 20 ml ulei de masline
- 1 catel de usturoi zdrobit
- 150 g ciuperci feliate
- 150 g branza Halloumi taiata cuburi
- 15 g ierburi mixte (oregano, busuioc, patrunjel, taiat marunt)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune cuşcuşul într-un vas adânc şi toarnă 300ml apă fiartă. Acoperă cu folie de aluminiu şi lasă 5 minute.
Pune ardeii într-o tigaie şi încălzeşte-i uşor timp de 3-4 minute. Incălzeşte 10ml ulei de măsline într-o tigaie mare şi prăjeşte usturoiul 1 minut.
Adaugă ciupercile şi prăjeşte-le timp de 3-4 minute până devin aurii.
Pune-le deoparte. între timp, adaugă restul de ulei în tigaie şi căleşte brânza Halloumi 2 minute până devine şi ea aurie.
Amestecă ardeii şi ierburile mărunţite printre cuşcuş şi presară sare şi piper.
Pune-i pe farfurie şi adaugă deasupra brânza Halloumi şi ciuperci.
Brânză halloumi şi cuşcuş
Pofta buna!
Brisket suculent gătit lent în bere neagră
Incoming search terms:
- retete cu ardei copti
De unde cumpar branza halloumi, ca cuscus am vazut de unde sa iau
n-am incercat niciodata aceasta branza? ce gust are?
Branza halloumi nu prea se gaseste la noi, dar presupun ca poati sa folosesti si altceva in loc de branza halloumi