Branza Halloumi pane

Printeaza

Branza Halloumi pane din: ulei, halloumi, faina, oua, lapte, pesmet.

Ingrediente:Branza Halloumi pane

  • ulei vegetal, într-o cantitate suficientă pentru a prăji brânza în baie de ulei
  • 150 g Halloumi, tăiată în dreptunghiuri
  • 40-50 g făină
  • 2 ouă
  • lapte
  • 25-50 g pesmet

 

Mod de preparare:

O tigaie mare se umple până la o treime cu ulei şi se lasă să se încingă. Bucăţile de Halloumi se dau prin făină. într-un bol se bat ouăle cu puţin lapte. Bucăţile de brânză se înmoaie în acest amestec. Pesmetul se toarnă într-un bol, iar brânza se acoperă cu un strat de pesmet.

Bucăţile de brânză se prăjesc 3-4 minute în ulei încins, până devin aurii. Se scot din tigaie cu o lingură găurită şi se lasă la scurs pe şerveţele de bucătărie.

Se aranjează pe un platou si se servesc cu sos chilii, sos de roşii sau salsa. 2 porţii

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.