Branza in pergament

Printeaza

O reteta simpla de branza in pergament din: branza, unt si piper rosu.

Ingrediente:Branza in pergament

  • 500 g brânză
  • 75 g unt
  • 1 linguriţă piper roşu, măcinat fin

Mod de preparare:

Pc pergamentul bine uns cu unt se aşează felii de brânză, groase de un centimetru. Se pune deasupra feliilor câte o linguriţă cu unt şi se presară piper. Se învelesc feliile şi se pun în cuptor. Se servesc calde, în pergament.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.