Branza marinata cu rozmarin si cimbru
PrinteazaBranza marinata cu rozmarin si cimbru din: rozmarin, cimbru, ardei iute, frunze de dafin, branza, boabe de piper, ulei de masline.
- 2 legaturi rozmarin şi cimbru
- 4 ardei iuţi roşii
- 3 frunze de dafin
- 500 g brânză (de preferat de capră)
- 8 boabe de piper alb
- 500 ml ulei de măsline
Mod de preparare:
Se spală bine frunzele de dafin, legăturile de rozmarin şi cimbru şi ardeii iuţi. Se taie brânza în 8 bucăţi. Se aşază într-un borcan brânza, rozmarinul, cimbrul, frunzele de dafin, ardeii iuţi şi boabele de piper şi se toarnă peste ele uleiul de măsline.
Se închide ermetic borcanul şi se pune într-un loc întunecos, răcoros, pentru aproximativ o săptămână. Se serveşte ca aperitiv.
Branza marinata cu rozmarin si cimbru
Pofta buna!