Branza marinata cu rozmarin si cimbru

Printeaza

Branza marinata cu rozmarin si cimbru din: rozmarin, cimbru, ardei iute, frunze de dafin, branza, boabe de piper, ulei de masline.

Ingrediente:Branza_marinata_cu_rozmarin_si_cimbru

  • 2 legaturi rozmarin şi cimbru
  • 4 ardei iuţi roşii
  • 3 frunze de dafin
  • 500 g brânză (de preferat de capră)
  • 8 boabe de piper alb
  • 500 ml ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se spală bine frunzele de dafin, legăturile de rozmarin şi cimbru şi ardeii iuţi. Se taie brânza în 8 bucăţi. Se aşază într-un borcan brânza, rozmarinul, cimbrul, frunzele de dafin, ardeii iuţi şi boabele de piper şi se toarnă peste ele uleiul de măsline.

Se închide ermetic borcanul şi se pune într-un loc întunecos, răcoros, pentru aproximativ o săptămână. Se serveşte ca aperitiv.

Branza marinata cu rozmarin si cimbru

Branza_marinata_cu_rozmarin_si_cimbru

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.