Cârnați Tradiționali: O Rețetă Autentică din: carne de porc, slanina, usturoi, sare, piper, mate de porc. Descoperă secretul preparării celor mai delicioși cârnați tradiționali, o rețetă autentică care îmbină gustul unic cu o abordare sănătoasă. Acești cârnați casnici sunt perfecți pentru o masă savuroasă și nutritivă, fiind realizați cu ingrediente proaspete și naturale. Învață cum […]
Branza marinata cu rozmarin si ulei de masline
PrinteazaBranza marinata cu rozmarin si ulei de masline din: caşcaval de vacă afumat, telemea proaspătă de vacă, ardei iute, verde, ienibahar boabe, coriandru boabe, piper negru, marar uscat, busuioc uscat, tarhon uscat, usturoi, ulei de masline.
Ingrediente:
- 400 g caşcaval de vacă afumat
- 200 g telemea proaspătă de vacă
- 1/2 ardei iute verde
- 1 crenguţă rozmarin
- ienibahar boabe
- coriandru boabe
- piper negru
- piper roşu
- mărar uscat
- busuioc uscat
- tarhon uscat
- 5 căţei de usturoi
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Tai brânzeturile în cubuleţe de 1,5-2 cm şi le aşezi într-un borcan curat. Usturoiul şi ardeiul le tai rondele, le amesteci cu condimentele şi le pui printre bucăţile de brânză.
Adaugi apoi uleiul de măsline, capsezi borcanul şi îl laşi 7 zile într-un loc răcoros, de exemplu, pe pervazul de la bucătărie.
După 7 zile, consumi bucăţelele de brânză.
Branza marinata cu rozmarin si ulei de masline
Pofta buna!
Strudel cu ciuperci – Reteta pentru diabetici
Strudel cu ciuperci – Reteta pentru diabetici din: foi de placinta, ulei, ciuperci, ceapa, sare, cimbru. Strudelul cu ciuperci este o opțiune excelentă pentru o rețetă destinată diabeticilor, combinând gustul delicios cu o abordare sănătoasă. Rețetele pentru diabetici nu trebuie să fie restrictive sau plictisitoare. Există multe opțiuni delicioase care pot satisface papilele gustative fără […]