Branza de migdale cu usturoi si marar

Printeaza

Branza de migdale cu usturoi si marar din: migdale, miso, apa, curcuma, drojdie, suc de lamaie.

Ingrediente: 

  • două ceşti de migdale
  • o lingură de miso
  • un sfert de ceaşcă de apă
  • o jumătate de linguriţă de curcumă
  • o linguriţă de drojdie nutritivă
  • o lingură de suc de lămâie

 

Mod de preparare Branza de migdale cu usturoi si marar:

Lăsaţi migdalele la înmuiat în apă, timp de opt până la douăsprezece ore.

Scurgeţi-le şi clătiţi-le.

Amestecaţi miso şi apa cu o lingură.

Intr-un blender, procesaţi migdalele până se omogenizează.

Adăugaţi ingredientele rămase şi continuaţi procesarea, până se omogenizează.

Dacă vă grăbiţi, puteţi omogeniza toate ingredientele în blender.

Brânza poate fi consumată imediat.

Alternativ, puneţi brânza într-un borcan şi acoperiţi-l cu un tifon.

Lăsaţi-l să stea între patru şi şase ore, la temperatura camerei, pentru a se cultiva în continuare.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.