Halloumi, o brânză semitare, albă, din lapte de oaie sau de capră, îşi are originea în Cipru, deşi se produce în cantităţi mari şi în Grecia
Branza pane
PrinteazaBranza pane din: branza, oua, faina, pesmet, ulei.
- 400 g brânză
- 2 ouă
- făină
- pesmet fin
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Brânza bine scursă se taie cuburi sau bastonaşe, în funcţie de preferinţe.
In trei farfurii separate se pun făina, ouăle bătute şi pesmetul.
Se trece fiecare bucată de brânză prin făină, ouă si pesmet.
Se prăjeşte brânza în baie de ulei şi se scoate apoi pe şervete absorbante de bucătărie.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Branza Halloumi pane
Dovlecei cu brânză pane
Dovlecei cu brânză pane din: dovlecel, oua, apa minerala, paine, branza de oi, sare, piper, boia de ardei, frunze de patrunjel si ulei. Ingrediente: 1 dovlecel mare 2 oua 2-3 linguri apa minerala 50 g paine alba 50 g branza de oi sare piper negru boia de ardei dulce 1 lingura frunze de patrunjel tocat ulei […]
Salata cu branza pane
Salata cu branza pane din: amestec de salata verde, rosii cherry, maai, branza de capra, ulei de masline, otet balsamic, mustar iute, sare, piper, miere. Ingrediente: 150 g amestec de salata verde 100 g rosii cherry galbene si rosii 1 1/2 lingura malai 4 rondele branza de capra (a 40g) 3 linguri ulei de masline […]
Pofta buna!