Branza pecorino la gratar
PrinteazaBranza pecorino la gratar din: pecorino, trufa, ulei cu aroma de trufe, salata verde, rosii cherry si sare.
- 300 g pecorino
- 1 trufa neagră
- 2 linguri ulei cu aromă de trufe
- salată verde
- 4 roşii cherry
- sare
Mod de preparare:
Spală bine şi usucă frunzele de salată, rupe-le, pune-le pe farfurii şi sărează-le uşor. Curăţă pecorino de coajă şi taie-1 felii de 0,5 cm grosime; pune-le pe grătar şi frige-le până când capătă striaţii maronii şi se înmoaie puţin (circa un minut).
Intoarce feliile de pecorino şi frige-le şi pe cealaltă parte, apoi pune-le peste salata din farfurii. Curăţă bine trufele, taie-le lamele şi stropeşte-le cu puţin ulei aromat cu trufe.
Lasă-le puţin să se marineze, apoi presară-le peste feliile de pecorino.
Se poate decora cu roşii.
Poftă bună!