Branza prajita
PrinteazaO reteta simpla de branza prajita cu cartofi, ceapa, svaiter, delikat, piper negru macinat si patrunjel
- 1 kg cartofi
- 1 ceapa
- 100 g svaiter
- 4 linguri de unt
- delikat
- piper negru macinat
- 3 linguri frunza de patrunjel taiat marunt
Mod de preparare:
Se fierb cartofii si se descojesc fierbinti. Se razuiesc mare si se lasa sa se raceasca.
Se taie ceapa cuburi marunte, se rade svaiterul. Untul se pune intr-o tigaie la incins si se prajeste in el ceapa. Se adauga cartofi si se condimenteaza cu delikat si piper.
Se prajesc cartofii pe fiecare parte 4-5 minute. Folositi un capac cand ii intoarceti pe cealalta parte.
Deasupra se presara branza si se mai prajeste totul inca o data 5 minute. Pe urma se presara cu frunze de patrunjel si se serveste imediat.
Branza prajita
Pofta buna!
Incoming search terms:
- branza prajita
Chiar faceti misto de noi domnilor?! Asta e reteta de branza prajita sau de cartofi cu branza si cascaval? sau nu cunoasteti preparatul numit branza prajita? Eu cel putin asta cautam si am ajuns la reteta asta jalnica. si mai aveti si pretentia ca reprezentati restaurante de lux.