Branza prajita

Printeaza

O reteta simpla de branza prajita cu cartofi, ceapa, svaiter, delikat, piper negru macinat si patrunjel

Ingrediente:Branza prajita

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 100 g svaiter
  • 4 linguri de unt
  • delikat
  • piper negru macinat
  • 3 linguri frunza de patrunjel taiat marunt

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii si se descojesc fierbinti. Se razuiesc mare si se lasa sa se raceasca.

Se taie ceapa cuburi marunte, se rade svaiterul. Untul se pune intr-o tigaie la in­cins si se prajeste in el ceapa. Se adauga car­tofi si se condimenteaza cu delikat si piper.

Se prajesc cartofii pe fiecare parte 4-5 minute. Folositi un capac cand ii intoarceti pe cealalta parte.

Deasupra se presara branza si se mai pra­jeste totul inca o data 5 minute. Pe urma se presara cu frunze de patrunjel si se serveste imediat.

Branza prajita

Branza_prajita

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • branza prajita

1 comentariu

  1. Chiar faceti misto de noi domnilor?! Asta e reteta de branza prajita sau de cartofi cu branza si cascaval? sau nu cunoasteti preparatul numit branza prajita? Eu cel putin asta cautam si am ajuns la reteta asta jalnica. si mai aveti si pretentia ca reprezentati restaurante de lux.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.