Branza la gratar cu rosii din: roşii, telemea de capră, suc de lamaie, ceapa rosie, patrunjel, usutroi, ceapa verde. Ingrediente: 10 roşii uscate + 2 linguri din uleiul în care au fost conservate 300 g telemea de capră 1 lingură suc de lămâie 2 cepe roşii pătrunjel 1 căţel de usturoi 1 legătură de ceapă verde […]
Branza cu rosii si menta
PrinteazaBranza cu rosii si menta din: halloumi, ulei de masline, menta, ardei iute, usturoi, otet balsamic, rosii cherry.
- 250 g Halloumi, taiata felii – sau tofu
- 4 linguri ulei de masline
- 1 lingura menta proaspata, tocata si cateva frunze intregi
- 1/2 ardei iute proaspat, tocat
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 1 lingura otet baslmic
- 400 rosii cherry
Mod de preparare:
Pune brânza la marinat cu 1 lingură ulei, menta tocată şi ardeiul iute.
Combină uleiul rămas, usturoiul şi oţetul, sare şi piper. Stropeşte roşiile cu vinegreta şi porţionează în A farfurii; ornează cu frunzele de mentă întregi.
Frige Halloumi pe grătar 1 min pe fiecare parte, până când se rumeneşte. Serveşte cu roşiile şi frunzele de mentă.
Branza cu rosii si menta
Pofta buna!
poate iti place si:
Rosii cu branza la cuptor
Rosii cu branza la cuptor din: rosii, branza, sare, piper, oregano, ulei de masline si busuioc. Ingrediente: 8 roşii 200 g brânză telemea sau feta sare piper 1 lingură oregano uscat 2 linguri ulei de măsline 2 fire oregano 2 fire busuioc Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 200°C. Se spală roşiile, se […]
Rosii umplute cu branza si crutoane
Rosii umplute cu branza si crutoane din: rosii, crutoane, cascaval, carnati, sare, busuioc. Ingrediente: 5 roşii mari 1 ceaşca cu crutoane 100 g caşcaval 2 cârnaţi afumaţi sare după gust busuioc Mod de preparare: Taie partea de sus a roşiilor şi scoate pulpa. Amestecă pulpa de roşii cu crutoanele şi carnaţii tăiaţi bucăţi. Umple […]
Pofta buna!