Branza si stafide
PrinteazaBranza si stafide
Ingrediente
- 400 g cremă de brânză
- 750 g brânză de vaci
- 6 ouă
- 300 g zahăr
- 2 pachete budincă de vanilie
- 100 g stafide
Preparare:
încingeţi cuptorul la 200°C. Puneţi într-un castron crema de brânză, brânza de vaci, ouăle, zahărul, budinca de vanilie praf şi amestecaţi cu mixerul. Cu o lingură încorporaţi şi stafidele.
Pe o tavă tapetată în prealabil cu hârtie pentru copt, puneţi amestecul cu brânză, întindeţi-l uniform pe toată suprafaţa şi coaceţi prăjitura circa 40 de minute.
După aceea, aşezaţi-o pe un fund de bucătărie şi lăsaţi-o să se răcească, apoi tăiaţi-o bucăţi şi serviţi-o celor dragi.
Pofta buna!