Branza topita de casa
PrinteazaO reteta de branza topita de casa din: lapte, branza de vaci, margarina, oua, sare si bicarbonat.
- 2 l lapte fierbinte
- 1,4 kg branza de vaci
- 1 pachet margarina
- 3 oua
- 3 lingurite rase cu sare
- 1 lingurita bicarbonat
Mod de preparare:
Amesteci bine laptele fierbinte cu branza, apoi strecorui compozitia printr-un tifon. Adaugi margarina topita, dar nu calda, ouale, bicarbonatul si sare. Pui compozitia pe aragaz si amesteci pana devine lucioasa.
Cand este gata branza topita o pui intr-o forma de care doresti. Poti adauga si chimen macinat sau boia. Daca doresti branza topita cu verdeata sau cu sunca, adaugi aceste ingrediente in compozitia de baza a branza topite. Pui cutia cu branza topita la frigider, o lasi sa se raceasca si sa se intareasca.
Branza topita de casa
Pofta buna!
Incoming search terms:
- branza topita de casa