Smoothie de Sfeclă Roșie și Pepene Galben – ideal pentru a începe ziua cu energie sau pentru a vă răsfăța într-o pauză de prânz. Această combinație unică de ingrediente nu doar că oferă un gust revigorant și dulce, dar și o mulțime de beneficii pentru sănătate. Sfecla roșie este cunoscută pentru capacitatea sa de a […]
Brânză în ulei
PrinteazaBranza in ulei din: telemea maturata, ulei de masline extravirgin, capere, boabe de piper rosu si oregano.
Ingrediente:
- 400 g telemea maturata
- 200 ml ulei de masline extravirgin
- 1 lingura capere desarate
- 1 lingurita boabe de piper rosu
- oregano
Mod de preparare:
Incălzeşte puţin uleiul împreună cu boabele de piper roşu şi lasă-! pe foc, la temperatură medie, 5-6 minute ca să dezvolte bine aromele.
Intre timp, taie brânza cuburi şi pune-le în borcane de sticlă împreună cu caperele bine zvântate.
Aromatizează uleiul cu oregano şi toarnă-l în fir subţire peste bucăţile de brânză cât să le acopere.
Inchide borcanele ermetic şi lasă brânza să se marineze peste noapte la temperatura camerei.
Poate fi păstrată în frigider 2 săptămâni.
Brânză în ulei
Pofta buna!
Supă Minestrone cu Fasole Cannellini
Supă Minestrone cu Fasole Cannellini: O Explozie de Arome Italiene – Descoperă savoarea autentică a bucătăriei italiene cu această supă minestrone cu fasole cannellini. Minestrone este o supă bogată, plină de legume proaspete și fasole, perfectă pentru a oferi organismului nutrienții necesari. Ideală pentru orice sezon, această rețetă va încânta cu siguranță toate gusturile și […]