Brânză în ulei

Printeaza

Branza in ulei din: telemea maturata, ulei de masline extravirgin, capere, boabe de piper rosu si oregano.

Ingrediente:

  • 400 g telemea maturata
  • 200 ml ulei de masline extravirgin
  • 1 lingura capere desarate
  • 1 lingurita boabe de piper rosu
  • oregano

 

Mod de preparare:

Incălzeşte puţin uleiul împreună cu boabele de piper roşu şi lasă-! pe foc, la temperatură medie, 5-6 minute ca să dezvolte bine aromele.

Intre timp, taie brânza cuburi şi pune-le în borcane de sticlă împreună cu caperele bine zvântate.

Aromatizează uleiul cu oregano şi toarnă-l în fir subţire peste bucăţile de brânză cât să le acopere.

Inchide borcanele ermetic şi lasă brânza să se marineze peste noapte la temperatura camerei.

Poate fi păstrată în frigider 2 săptămâni.

 

Brânză în ulei

Pofta buna!

 

 

Smoothie de Sfeclă Roșie și Pepene Galben

Smoothie de Sfeclă Roșie și Pepene Galben – ideal pentru a începe ziua cu energie sau pentru a vă răsfăța într-o pauză de prânz. Această combinație unică de ingrediente nu doar că oferă un gust revigorant și dulce, dar și o mulțime de beneficii pentru sănătate. Sfecla roșie este cunoscută pentru capacitatea sa de a […]

Supă Minestrone cu Fasole Cannellini

Supă Minestrone cu Fasole Cannellini: O Explozie de Arome Italiene – Descoperă savoarea autentică a bucătăriei italiene cu această supă minestrone cu fasole cannellini. Minestrone este o supă bogată, plină de legume proaspete și fasole, perfectă pentru a oferi organismului nutrienții necesari. Ideală pentru orice sezon, această rețetă va încânta cu siguranță toate gusturile și […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.