Branza de vaca cu ou

Printeaza

Branza de vaca cu ou din: branza, lapte, oua, marar, sare, paine.

Ingrediente:

  • 150 g brânză de vacă
  • 200 ml lapte
  • 2 ouă
  • mărar proaspăt
  • sare
  • pâine

 

Mod de preparare Branza de vaca cu ou:

Se pune la fiert laptele. Când a dat în clocot, se adaugă brânza de vacă şi cele două ouă şi se fierbe amestecând energic 3-4 minute.

Se asezonează cu sare şi mărar mărunţit. Se serveşte cu pâine prăjită şi ceapă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.